Ydelser

Wiser

Wiser - Fremtidens intelligente smart home system

Er du interesseret i intelligente smart home løsninger? Norman El tilbyder en service af høj kvalitet til god pris!

Wiser er et avanceret smart home system udviklet af LK FUGA i samarbejde med Schneider Electric. Systemet består af trådløse intelligente enheder, der forbinder og styrer belysning, sikkerhed, indeklima og energiforbrug i dit hjem. Ved hjælp af stemmestyring, batteridrevne trykknapper eller Wiser-appen på din pc, tablet eller smartphone kan du nemt styre Wiser-systemet. Det er brugervenligt og gør din bolig smartere, mere sikker og energieffektiv.

Wiser fremtidssikrer alle typer boliger, herunder huse, lejligheder og sommerhuse, med avancerede funktioner som stemmestyring og automatiseringer.Systemet kan nemt integreres med eksisterende installationer og er kompatibelt med andre intelligente hjemmeløsninger som Amazon Alexa, Google Home og Siri.

Energibesparelse og øget bekvemmelighed

Wiser gør din hverdag lettere og reducerer energispild ved at automatisere og optimere energiforbruget. Det kan integreres med eksisterende el-installationer og giver dig mulighed for med et enkelt tryk at slukke alt lys i hjemmet via en kontakt, trykknappen eller Wiser-appen på din smartphone, når du forlader huset.